Aanbiedingen

Winterschilderkorting van 10% op het uurloon in de maanden december, januari en februari!

10% korting per woning bij 3- of meer woningen in uw straat die door Blommestijn Schilderwerken in dezelfde periode geschilderd kunnen worden.

6% BTW-regeling! 

Per 15 september 2009 is de BTW-regeling voor schilder- en stucadoorwerk verbeterd. U betaalt daardoor het lage BTW-tarief van 6% indien de woning door particulieren wordt bewoond en ouder is dan 2 jaar. U betaalt nu dus fors minder voor uw schilderwerk (garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken etc. vallen ook onder het begrip ‘woning’). Dit betekent voor u meteen een besparing van 13% op uw woningonderhoud.

Een ander groot voordeel hiervan is dat het prijsverschil tussen ‘beunhazen’ en de kwaliteitsschilders verminderd wordt, dit gaat er voor zorgen dat de klant nog vaker kiest voor zekerheid die men krijgt bij echte kwaliteitsschilders. Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of woningcorporaties, als het schilderwerk maar wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen.

De belastingdienst eist in deze gevallen een schriftelijke verklaring van de opdrachtgever inzake de ouderdom van de woning. Een reden te meer om uw Betere Schilder aan het werk te zetten!

Download hier de BTW handleiding (.pdf)

Download hier de BTW ouderdomsverklaring (.pdf)

 

Meer informatie aanvragen ? Bel ons en vraag gelijk naar onze actie!