Betere Schilder

De Betere Schilder de ideale partner in uw zoektocht naar kwaliteit en zekerheid..!

Daarom een ‘Betere Schilder’ U wilt uw huis laten schilderen en denkt dan al snel; welk bedrijf kan ik met een gerust hart aan- en in mijn huis laten werken? Laten we eerlijk zijn, een huis is een kostbaar bezit. Kiest u een schilder die de klus lekker goedkoop en snel geklaard heeft, of kiest u bewust?

Advies van de Consumentenbondā€¦ Als u echter zekerheid wilt hebben over de geleverde kwaliteit, wijzen we u graag op het onderzoek* van de Consumentenbond: ‘Zoekt u zekerheid, dan kiest u voor de Betere Schilder’.

Garantie Als u op zoek bent naar een betrouwbaar schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als kwaliteitsorganisatie werkt ons Schildersbedrijf met een officieel garantie certificaat van De Betere Schilder. Dit certificaat ontvangt u bij de oplevering van het schilderwerk, als bewijs en zekerheid van de geleverde kwaliteit.

Als Betere Schilder staat Schildersbedrijf Blommestijn borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! Afhankelijk van het gekozen verfsysteem, ontvangt u een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk, zo kunt u jaren onbezorgd genieten van uw mooi geschilderde huis en bedrijfspand.

 

Schildersbedrijf Blommestijn biedt u als Betere Schilder een veilig gevoel.!